Informasjon

Håndlagede bilderammer av gammelt treverk

Vågå er blant de kommunene i Norge som har flest verneverdige trebygninger med gårder og setre fra 1700- og 1800-tallet. I grenda Nordherad hvor vi bor finnes den tetteste samlinga av freda landbruksbygninger i landet. Et besøk til Vågå er en reise gjennom et nasjonalromantisk postkortbilde: Nyslåtte enger, beitende kyr, blomsterenger og eldgamle, veldholdte tømmerhus. Men mange gamle løer og uthus har blitt overlatt til tidens tann. Etter å ha flyttet til denne regionen, så Orsolya umiddelbart muligheten til å benytte seg av det gamle treverket som har blitt etterlatt til forfall. Med velvilje fra lokale grunneiere fikk hun adgang til hente materiale fra falleferdige bygg til hennes produksjon av interiørprodukter, blant annet bilderammer. Garasjen ble raskt fylt opp med gammelt trepanel.

Etter rengjøring og sortering begynner den kreative delen av arbeidet med å plukke ut materiale og komponere hver enkel ramme. De demonterte, gamle trepanelene har forskjellig bredde og tykkelse, og er ofte buet. Den ene siden av panelet holdes intakt, mens de andre sidene blir bearbeidet (kuttet og slipt) til bitene passer sammen og hjørnene blir jevne. Neste oppgave er å ta bilde av hver enkel ramme og deretter finne et bilde som passer til den enkelte rammen. Resultatet er en vakker kombinasjon av foto og håndlagede trerammer – begge inspirert av den norske naturen!  Se utvalget av bilder i håndlagede rammer under meny Bilder i unike trerammer.

Print valgt for de unike trerammene

Disse er en del av vårt utvalg av Fine Art Print i begrenset opplag. Se Fine Art Print – Informasjon og priser.

Vi kan dessverre ikke sende innrammede bilder med glass. Hvis du henter bestillingen din i Vågå, kan vi bestille og montere glass (eller plexiglass) i rammen om ønskelig.

Bestilling og frakt

Klikk på de enkelte fotografiene for å se prisen på innrammet bilde.

  • For våre norske kunder er frakt inkludert i prisen.
  • Sending til Europa vil standard fraktpris på pakken lagt til så snart adressen er fylt ut.
  • Vi leverer bare til Europa gjennom denne nettsiden. Ønsker du at produktet skal leveres utenfor Europa, ta kontakt på e-post!

Leveringstid mellom 4-6 uker.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr0.00