Informasjon | Fargebilder

Fjellheimen Galleri AS formidler kunst på vegne av kunstneren Orsolya Haarberg. Kunstneren eier kunsten til den er solgt. Orsolya Haarberg står som ansvarlig selger overfor kjøperen.
Pris er inkl. 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond.

Opplag/teknikk

Vi tilbyr våre fotografier som fine art print i et begrenset opplag produsert på Fabriano Printmaking Rag (matt fine art papir) med en 5cm hvit kant rundt bildene.

  • 20x30cm (ytre mål 30x40cm): Opplag på 30
  • 40x60cm (ytre mål 50x70cm): Opplag på 15
  • 60x90cm (ytre mål 70x100cm): Opplag på 7
  • 86.7x130cm (ytre mål 96.7x140cm): Opplag på 3

For noen bildeformater kan størrelsen avvike fra standardstørrelsene nevnt ovenfor. Alle er nummerert og signert av fotografen, og levert med et ekthetssertifikat.

Mer informasjon finner du ved å klikke på ønsket bilde.

Vi tar også imot spesialbestillinger på andre materialer og i andre størrelser enn overnevnte serie. Det blir da et spesialopplag med 1-3 eksemplar per teknikk i hver størrelsesklasse. Ikke nøl meg å ta kontakt så hjelper vi deg gjerne. Tilgjengelig materialer:

  • Facemount (plexiglass): forsiden av fine art printet monteres direkte mot 3mm herdet plexiglass og baksiden stives av med en 3mm Dibond-plate
  • Print direkte på aluminium
  • Oppspent Lerret

Montering-og innrammingsalternativer

Ønskes et rammeløst alternativ leveres printet ferdigmontert på en 3mm tykt i-Bond plate (formsterk hardplastkjerne med aluminiumsoverflate). Det er lett og svært formstabilt som anbefales særlig på større bilder. På baksiden er det en aluminiumsramme for oppheng. Rammen er 20mm tykk som gjør at bildet står litt ut fra veggen. Printet er montert uten den hvite kanten.

Hvis du bestiller montert og ferdig innrammet print, monterer vi bildet (med den 5cm hvite kanten) på en 5mm tykk skumplate og innrammer bildet i 2cm brede og 3,3cm tykke, hvite eller svarte trerammer.

Det er også mulig å kjøpe noen av våre bilder i bilderammer laget av gammelt treverk, som er hentet fra gamle løer og uthus i vårt nærområde – panel som har blitt preget av vær og vind gjennom årenes løp. Til hver enkel ramme er det nøye utvalgt et av våre bilder som skal passe rammens mønstre og farger. Se hele samlingen av disse spesielle kombinasjonene av rammer og bilder under meny Bilder i unike trerammer.

Bestilling og frakt 

Hvis du klikker på de enkelte bildene, får du tilbud om størrelse- og rammealternativer. Når du har valgt de foretrukne alternativene, vil prisen bli automatisk beregnet. 

For våre norske kunder er frakt inkludert i prisen. Sending til Europa vil standard fraktpris på pakken lagt til så snart adressen er fylt ut. Vi leverer bare til Europa gjennom denne nettsiden. Ønsker du at produktet skal leveres utenfor Europa, ta kontakt på e-post!

Leveringstid mellom 2-4 uker. Vi kan dessverre ikke sende innrammede bilder med glass. Hvis du henter bestillingen din i Vågå, kan vi bestille og montere glass (eller plexiglass) i rammen om ønskelig.

Print montert på skumplate og innrammet i hvit treramme
Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr0.00