Reingevir er som snøkrystaller – ingen er like fra naturens side…

Gevir skulpturene i interiørserien REiN bringer fjellheimen inn i hjemmet i form av tidløse og varige unikaer fra Jotunheimen. Produktene er komponert med kompleks geometri skapt av utvalgte gevirer. Med egenutviklede verktøy og metoder for tilpasning av hvert gevirelement, skapes skulpturelle verk som skiller seg ut og fascinerer.

REiN interiør er inspirert av natur, råmaterialer og håndverkstradisjoner i fjellbygdene Vågå og Lom øverst i Gudbrandsdalen. Gevirene brukt i interiøret kommer fra fritt vandrende reinflokker i Jotunheimen – en bærekraftig utnyttelse av en ressurs som ellers ville gått tapt. I denne utstillingen lanseres REiN skulpturene sammen med nye sort/hvitt fotografier fra den norske fjellheimen, hovedsakelig fra Jotunheimen


TAKK

Konseptutvikling og utstillingen er gjennomført med støtte fra GRØNN FRAMTID og INNOVASJON NORGE.

Miklós András Leits, du bidro til å heve estetikken og kvaliteten på prototypene til et helt nytt nivå. Det er en fryd å jobbe sammen med deg.

Tusen takk Kjell Helge Løkken for at du alltid er tilgjengelig når jeg trenger hjelp og kommer med gode, kreative løsninger til problemstillingene mine. Takk for din uvurderlig hjelp med metallarbeidet under utvikling av prototypene.

Prototypene til oppheng er perfeksjonert av Bakke Stålprodukter, tusen takk for hjelpen.

Sigurd Rønningen, jeg er evig takknemlig for din verdifulle hjelp med tekster til prosjektet.

Ida Visdal Kolden, takk for nydelig logo og viktig bistand i grafisk arbeid.

Produktfoto av REiN produktene er tatt på gårdene Gammel-Kleppe og Nordigard Blessom i Vågå. Mange takk, Dag Lindvig og Ingunn Munch Lindvig på Gammel-Kleppe, og Ingrid Blessom, Sissel og Sigurd

Blessom på Nordigard Blessom, for deres gjestfrihet og for at vi fikk tilgang til de nydelige gamle tømmerhusene på gårdene deres

til produktfotograferingen.

Kirsten Visdal, tusen takk for veiledning i prosjektet og hjelp til styling under produktfotograferingen. Så trivelig å bli kjent med deg i forbindelse med dette prosjektet.

Roger Illing, takk for din hjelp med elektrisk installasjon og montering, samt kreative løsninger under hele produksjonsprosessen. Din støtte og tilstedeværelse i hverdagen min er en viktig forutsetning for å kunne gjennomføre idéene mine.

Gleder meg til videre samarbeid!

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr0.00